Crave Collective | Team
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-page elementor-page-18859
 

Team always hungry

Wij zijn Crave Collective gestart vanuit de liefde voor lekker eten, toffe plekken en het creëren van mooie dingen. Alle hebben wij een verleden in de horeca, marketing en blogwereld. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit. Hierdoor kan het team een totaal pakket aanbieden.

team_image
Social Media Manager & Copywriter

Nick van Domburg

Na veel in de horeca gewerkt te hebben wilde hij toch wat anders om zijn creatieve ei kwijt te kunnen. Zo draaide hij mee met verschillende social media en food projecten, zette een succesvolle webshop neer en verkocht deze. Momenteel runt hij samen met Denise zijn eigen food platform '88 Food'. Nick is dan ook eigenlijk altijd bezig met content creatie en het neerzetten van een merk.

team_image
Videograaf & Designer

Curt Hoyer

Zijn droom ligt ergens van cameraman tot filmregisseur. Nu is hij met veel plezier en passie een fulltime videograaf. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en zegt: ‘hoe uitdagender de opdracht hoe beter’. Graag blijft hij zijn grenzen verleggen en is hij leergierig. Al 10 jaar bevindt hij zich in de creatieve branche. Niet alleen als videograaf maar ook als vormgever.

team_image
Fotograaf & Stylist

Denise Pronk

De enige vrouw van de groep maar zeker niet de minste. Denise weet wat ze wilt en heeft een berg ervaring in de marketing en multimedia branche. Daarnaast heeft ze een enorme passie voor fotografie en is zij een echte perfectionist. Samen met Nick runt ze een succesvolle blog over eten en hotspots. Verder blijft ze zichzelf ontwikkelen en leert ze graag bij.

team_image
Social Media Marketeer

Christian Hoyer

Met een passie voor IT en een liefde voor gadgets heeft hij zijn HBO Business IT & management studie succesvol afgerond. Waar Curt de creatieve helft is van de tweeling is Chris altijd al bezig geweest met het bedenken van strategieën voor het behalen van doelen. Dit heeft hij zowel voor zich zelf als voor bedrijven gedaan. Bij ons is hij de man van de campagnes en alle cijfers en resultaten achter de schermen.

About Crave

Crave Collective is ontstaan uit de liefde voor lekker eten, toffe hotspots en het creëeren van mooie dingen! Wij zijn dit social media bureau gestart om bedrijven en merken, met name binnen de foodbranche, te helpen met hun social media marketing en content creatie. Wij hebben een in-house foto- en videograaf en kunnen jouw bedrijf een totaal pakket leveren.

Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Kijk dan gerust verder op onze website of neem contact op via onderstaande button.

Contact