Over ons

TEAM ALWAYS HUNGRY

Wij zijn Crave Collective gestart vanuit de liefde voor lekker eten, toffe plekken en het creëren van mooie dingen. Alle hebben wij een verleden in de horeca, marketing en blogwereld. Ieder van ons heeft zijn eigen specialiteit. Hierdoor kan het team een totaal pakket aanbieden.

Nick van Domburg

Partner & Social Media Manager

Na veel in de horeca gewerkt te hebben wilde hij toch wat anders om zijn creatieve ei kwijt te kunnen. Zo draaide hij mee met verschillende social media en food projecten, zette een succesvolle webshop neer en verkocht deze. Momenteel runt hij samen met Denise zijn eigen food platform ’88 Food’. Nick is dan ook eigenlijk altijd bezig met content creatie en het neerzetten van een merk.

Curt Hoyer

Partner & Videographer

Zijn droom ligt ergens van cameraman tot filmregisseur. Nu is hij met veel plezier en passie een fulltime videograaf. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en zegt: ‘hoe uitdagender de opdracht hoe beter’. Graag blijft hij zijn grenzen verleggen en is hij leergierig. Al 10 jaar bevindt hij zich in de creatieve branche. Niet alleen als videograaf maar ook als vormgever.

Denise Pronk

Photographer & Art Director

De enige vrouw van de groep maar zeker niet de minste. Denise weet wat ze wilt en heeft een berg ervaring in de marketing en multimedia branche. Daarnaast heeft ze een enorme passie voor fotografie en is zij een echte perfectionist. Samen met Nick runt ze een succesvolle blog over eten en hotspots. Verder blijft ze zichzelf ontwikkelen en leert ze graag bij.

Christian Hoyer

Strategist

Met een passie voor IT en een liefde voor gadgets heeft hij zijn HBO Business IT & management studie succesvol afgerond. Waar Curt de creatieve helft is van de tweeling is Chris altijd al bezig geweest met het bedenken van strategieën voor het behalen van doelen. Dit heeft hij zowel voor zich zelf als voor bedrijven gedaan. Bij ons is hij de man van de campagnes en alle cijfers en resultaten achter de schermen.

Do you crave more?

Let's get social

Interesse om met ons hongerige team te werken of heb je andere vragen en ideeën? Wij horen graag van je en zullen je bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil je ons liever offline ontmoeten? Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.