Crave Collective | Team
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.8.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Team

team_image
Project & Social Media Manager

Nick van Domburg

Na veel in de horeca gewerkt te hebben wilde hij toch wat anders om zijn creatieve ei kwijt te kunnen. Zo draaide hij mee met verschillende social media en food projecten, zette een succesvolle webshop neer en verkocht deze. Momenteel runt hij samen met Denise zijn eigen food platform '88 Food'. Nick is dan ook eigenlijk altijd bezig met content creatie en het neerzetten van een merk.

team_image
Videograaf & Youtube Expert

Curt Hoyer

Zijn droom ligt ergens van cameraman tot filmregisseur. Nu is hij met veel plezier en passie een fulltime videograaf. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en zegt: ‘hoe uitdagender de opdracht hoe beter’. Graag blijft hij zijn grenzen verleggen en is hij leergierig. Al 10 jaar bevindt hij zich in de creatieve branche. Niet alleen als videograaf maar ook als vormgever en Youtube expert.

team_image
Fotograaf & Art Director

Denise Pronk

De enige vrouw van de groep maar zeker niet de minste. Deze girlboss weet wat ze wilt en heeft een berg ervaring in de marketing en multimedia branche. Daarnaast heeft ze een enorme passie voor fotografie en is zij een echte perfectionist. Samen met Nick runt ze een succesvolle blog over eten en hotspots. Verder blijft ze zichzelf ontwikkelen en leert ze graag bij.

team_image
Allround Creative

Jason van Domburg

Young boy in the building! Jason was altijd al bezig met het creëren van toffe dingen in zijn vrije tijd. Van logos en illustraties tekenen tot aan produceren van videos en animaties. Wat begon als een hobby werd uiteindelijk zijn werk. Dit doet hij nog steeds met veel liefde en passie. Of zoals hij zelf zegt 'het gevoel van a day off'. Daarbij kan hij ook nog eens de meest toffe sets draaien, onze eigen DJ.

About Crave

Crave Collective is ontstaan uit de liefde voor lekker eten, toffe hotspots en het creëeren van mooie dingen! Denise en Nick deelden deze passie al op hun foodblog 88 Food en zijn dit collectief gestart om bedrijven en merken, met name binnen de foodbranche, te helpen met hun online presentatie en aanwezigheid. Zij hebben hun krachten gebundeld met die van Curt en Jason. Dit creatieve team kan jouw bedrijf dan ook perfect van dienst zijn.

Benieuwd of we wat voor elkaar kunnen betekenen? Kijk dan gerust verder op onze website of neem contact op via onderstaande button.

Contact
Crave Collective for Barn47